fbpx

Hoekkeuken landelijk wit
Hoekkeuken landelijk wit image00040 image00041 image00042 image00043 image00044 image00046 image00047 image00048 image00045

Klassieke hoekkeuken inclusief apparatuur

3.995,00 incl. btw

Stel je voor, een keuken die perfect past in jouw wereld. Met een handige 240 cm aan de linkerkant en 270 cm aan de rechterkant, biedt deze keuken een slimme oplossing voor jouw kookavonturen.

Afzuigkap: Houd de lucht fris met de ingebouwde afzuigkap. Het is de stille held die geuren verwijdert en jouw keuken aangenaam houdt.

Wasbak en Kraan: Een handige wasbak en kraan maken opruimen en afwassen makkelijk. Eenvoudig en functioneel, zonder gedoe.

Vaatwasser: Geen afwasstress meer. De vaatwasser neemt de last van je over, zodat je meer tijd hebt om te genieten van je maaltijd.

Heteluchtoven: Met de heteluchtoven kun je bakken, braden en nog veel meer. Een must-have voor culinaire experimenten in jouw keuken.

Koelkast: Houd je ingrediënten vers en koel met de ruime koelkast. Alles netjes op zijn plaats voor moeiteloos koken.

Gaskookplaat (of optioneel inductie): De gaskookplaat biedt directe controle, maar als je wilt, kun je upgraden naar een inductiekookplaat voor een kleine meerprijs. De keuze is aan jou!

Aanpasbare Apparatuur: Niet helemaal wat je in gedachten had? Geen probleem. Alle apparatuur is bespreekbaar voor eventuele aanpassingen, zodat je keuken echt de jouwe wordt.

Afmetingen: Linkerzijde: 240 cm Rechterzijde: 270 cm

Deze praktische keuken is ontworpen om naadloos in jouw leven te passen. Met aanpasbare opties en slimme afmetingen wordt jouw keuken een plek waar koken niet alleen makkelijk is, maar ook echt leuk wordt.

Wij zijn ook op Facebook te vinden, hier plaatsen wij filmpjes van al onze keukens.

Op onze openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar via 0615016719. Uiteraard kunt u ons mailen en/of een afspraak maken via de contactpagina.

Op voorraad

Beschrijving

 

Stijl Modern
Conditie Nieuw
Kleur Wit
Materiaal blad Kunststof
Bezorgen Optioneel
Apparatuur Inclusief

Onze keukens worden per factuur afgerekend en niet via onze online webshop, neemt u aub contact met ons op via onze contactpagina.

Inbegrepen apparatuur bij deze keuken vind je bij ‘extra informatie’. 

Extra informatie

Apparatuur

Afzuigkap, Gaskookplaat, Heteluchtoven, Koelkast, Vaatwasser, Wasbak en Kraan

Andere suggesties…

  • Nobilia – keuken met kookeiland inclusief apparatuur

    9.375,00 incl. btw
  • Eilandkeuken (gelakt) met hardsteen blad uitbreiding mogelijk

    2.175,00 incl. btw
BEL ONS