fbpx

Vaatwasser volledig geintegreerd 60 cm, STUTTGART9515.1 - Frilec
Vaatwasser volledig geintegreerd 60 cm, STUTTGART9515.1 - Frilec Vaatwasser volledig geintegreerd 60 cm, STUTTGART9515.1 - Frilec energielabel Vaatwasser volledig geintegreerd 60 cm, STUTTGART9515.1 - Frilec afmetingen Vaatwasser volledig geintegreerd 60 cm, STUTTGART9515.1 - Frilec dicht Vaatwasser volledig geintegreerd 60 cm, STUTTGART9515.1 - Frilec Keukenschuur levering apparatuur

Vaatwasser volledig geintegreerd 60 cm, STUTTGART9515.1 – Frilec

875,00 incl. btw

Ontdek de Stilte en Efficiëntie van de Frilec STUTTGART9515.1 Inbouw Vaatwasser: Slimme Reiniging voor een Vlekkeloze Keuken

De Frilec STUTTGART9515.1 inbouw vaatwasser combineert ongeëvenaarde stilte met geavanceerde functies voor de perfecte vaatwaservaring. Deze vaatwasser brengt niet alleen schone vaat, maar ook slimme technologieën naar jouw keuken.

Krachtige Kenmerken voor een Briljante Vaat:

  • Fluisterstille Prestaties: Geniet van een rustige keukenomgeving terwijl de vaatwasser zijn werk doet. Met fluisterstille werking blijft de rust en kalmte in je huis behouden.
  • Vloerprojectie voor Perfecte Timing: Dankzij de vloerprojectie zie je precies wanneer je vaatwasser klaar is. Dit handige visuele signaal voegt gemak toe aan je dagelijkse routine.
  • Besteklade en Startuitstel: De vaatwasser is uitgerust met een besteklade die zorgt voor optimale reiniging en indeling van je bestek. Met startuitstel kun je de vaatwasser starten op een moment dat jou het beste uitkomt.
  • Ruimte voor 15 Couverts: Met plaats voor maar liefst 15 couverts biedt deze vaatwasser genoeg ruimte voor grote hoeveelheden servies, bestek en glazen.
  • Veelzijdige Programma’s: Kies uit 9 vooraf ingestelde programma’s die passen bij jouw verschillende vaatwasbehoeften. Opties variëren van het ECO-programma tot programma’s voor intensieve reiniging en snelwassen.
  • Energie- en Waterzuinig: Met een laag verbruik van slechts 9 liter water per vaatbeurt en een ECO-programma, is deze vaatwasser een milieuvriendelijke keuze.

De Frilec STUTTGART9515.1 inbouw vaatwasser is niet alleen een essentieel keukenapparaat; het is een slimme toevoeging die je helpt om je vaatwasroutine te optimaliseren. Met zijn fluisterstille werking, vloerprojectie en diverse programma-opties, brengt deze vaatwasser gemak en efficiëntie naar je keuken. Ervaar de perfectie van technologie en reiniging met deze prachtige inbouw vaatwasser. Bestel vandaag nog en geniet van een stralende vaat zonder moeite!

EAN: N/A Categorieën: ,

Beschrijving

 

Merk Frilec
Conditie Nieuw
Kleur Wit/rvs
Bezorgen Gratis
Soort Vaatwasser
Montage Inbouw

 

Extra informatie

Gewicht 9 kg
Merk

Frilec

Kleur

Wit /RVS

Totale afmetingen

598 B x 570 D x 820 H

Spanning

220v

Geluidsniveau

39db

Water verbruik

9 L

Wasresultaat

A

Aantal programma's

9

Model

STUTTGART9515.1

BEL ONS