fbpx

Ontdek de Frilec STUTTGART9513.1XL Inbouw Vaatwasser: Ruimte en Efficiëntie voor Modern Keukencomfort In de hedendaagse moderne keuken zijn XL vaatwassers niet meer weg te denken. Onze Frilec STUTTGART9513.1XL past perfect in dit plaatje. Met zijn verhoogde ontwerp biedt deze vaatwasser niet alleen meer ruimte voor extra vaat, maar ook een praktische oplossing voor gezinnen met een behoefte aan efficiënte reiniging. Belangrijkste Kenmerken: Extra Ruimte, Extra Gemak: Als een hoger model vaatwasser biedt de Frilec STUTTGART9513.1XL meer ruimte om aan de behoeften van een groot gezin te voldoen. Het is de ideale keuze voor drukke huishoudens die op zoek zijn naar praktisch gemak. Akoestisch Signaal voor Klaarheid: Zodra je vaat klaar is, ontvang je een duidelijk akoestisch signaal. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de status van je vaat, zelfs als je in de weer bent in de keuken. Capaciteit van 13 Couverts: Met ruimte voor maar liefst 13 couverts is er voldoende plek om al je servies, bestek en glazen in één wasbeurt grondig te reinigen. Efficiënt Watergebruik: Met een verbruik van slechts 12 liter water per vaatbeurt combineert deze vaatwasser krachtige reiniging met milieubewustheid. Diverse Vooraf Ingestelde Programma's: Kies uit 5 verschillende programma's die speciaal zijn ontworpen om aan verschillende reinigingsbehoeften te voldoen. Onder andere het ECO-programma, intensieve reiniging op 65°C, een super snelle optie van 50 minuten, een snelwas van 30 minuten en zelfs een voorwas. De Frilec STUTTGART9513.1XL inbouw vaatwasser is niet zomaar een keukenapparaat; het is een essentiële metgezel voor een drukke en moderne levensstijl. Met zijn royale capaciteit, milieuvriendelijk watergebruik en diverse programma-opties, levert deze vaatwasser niet alleen schone vaat op, maar ook gemak en efficiëntie in je dagelijkse routine. Ervaar het comfort van een goed uitgeruste keuken met deze prachtige inbouw vaatwasser. Bestel vandaag nog en geniet van een ongekende vaatwaservaring!
Ontdek de Frilec STUTTGART9513.1XL Inbouw Vaatwasser: Ruimte en Efficiëntie voor Modern Keukencomfort In de hedendaagse moderne keuken zijn XL vaatwassers niet meer weg te denken. Onze Frilec STUTTGART9513.1XL past perfect in dit plaatje. Met zijn verhoogde ontwerp biedt deze vaatwasser niet alleen meer ruimte voor extra vaat, maar ook een praktische oplossing voor gezinnen met een behoefte aan efficiënte reiniging. Belangrijkste Kenmerken: Extra Ruimte, Extra Gemak: Als een hoger model vaatwasser biedt de Frilec STUTTGART9513.1XL meer ruimte om aan de behoeften van een groot gezin te voldoen. Het is de ideale keuze voor drukke huishoudens die op zoek zijn naar praktisch gemak. Akoestisch Signaal voor Klaarheid: Zodra je vaat klaar is, ontvang je een duidelijk akoestisch signaal. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de status van je vaat, zelfs als je in de weer bent in de keuken. Capaciteit van 13 Couverts: Met ruimte voor maar liefst 13 couverts is er voldoende plek om al je servies, bestek en glazen in één wasbeurt grondig te reinigen. Efficiënt Watergebruik: Met een verbruik van slechts 12 liter water per vaatbeurt combineert deze vaatwasser krachtige reiniging met milieubewustheid. Diverse Vooraf Ingestelde Programma's: Kies uit 5 verschillende programma's die speciaal zijn ontworpen om aan verschillende reinigingsbehoeften te voldoen. Onder andere het ECO-programma, intensieve reiniging op 65°C, een super snelle optie van 50 minuten, een snelwas van 30 minuten en zelfs een voorwas. De Frilec STUTTGART9513.1XL inbouw vaatwasser is niet zomaar een keukenapparaat; het is een essentiële metgezel voor een drukke en moderne levensstijl. Met zijn royale capaciteit, milieuvriendelijk watergebruik en diverse programma-opties, levert deze vaatwasser niet alleen schone vaat op, maar ook gemak en efficiëntie in je dagelijkse routine. Ervaar het comfort van een goed uitgeruste keuken met deze prachtige inbouw vaatwasser. Bestel vandaag nog en geniet van een ongekende vaatwaservaring! Vaatwasser, volledig geintegreerd 60 cm STUTTGART9513XL - Frilec energielabel Vaatwasser, volledig geintegreerd 60 cm STUTTGART9513XL - Frilec afmetingen Vaatwasser, volledig geintegreerd 60 cm STUTTGART9513XL - Frilec dicht Vaatwasser, volledig geintegreerd 60 cm STUTTGART9513XL - Frilec Keukenschuur levering apparatuur

Vaatwasser, volledig geintegreerd 60 cm STUTTGART9513XL – Frilec

675,00 incl. btw

De Frilec STUTTGART9513.1XL Inbouw Vaatwasser: Ruimte en Efficiëntie voor Modern Keukencomfort

In de hedendaagse moderne keuken zijn XL vaatwassers niet meer weg te denken. Onze Frilec STUTTGART9513.1XL past perfect in dit plaatje. Met zijn verhoogde ontwerp biedt deze vaatwasser niet alleen meer ruimte voor extra vaat, maar ook een praktische oplossing voor gezinnen met een behoefte aan efficiënte reiniging.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Extra Ruimte, Extra Gemak: Als een hoger model vaatwasser biedt de Frilec STUTTGART9513.1XL meer ruimte om aan de behoeften van een groot gezin te voldoen. Het is de ideale keuze voor drukke huishoudens die op zoek zijn naar praktisch gemak.
  • Akoestisch Signaal voor Klaarheid: Zodra je vaat klaar is, ontvang je een duidelijk akoestisch signaal. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de status van je vaat, zelfs als je in de weer bent in de keuken.
  • Capaciteit van 13 Couverts: Met ruimte voor maar liefst 13 couverts is er voldoende plek om al je servies, bestek en glazen in één wasbeurt grondig te reinigen.
  • Efficiënt Watergebruik: Met een verbruik van slechts 12 liter water per vaatbeurt combineert deze vaatwasser krachtige reiniging met milieubewustheid.
  • Diverse Vooraf Ingestelde Programma’s: Kies uit 5 verschillende programma’s die speciaal zijn ontworpen om aan verschillende reinigingsbehoeften te voldoen. Onder andere het ECO-programma, intensieve reiniging op 65°C, een super snelle optie van 50 minuten, een snelwas van 30 minuten en zelfs een voorwas.

De Frilec STUTTGART9513.1XL inbouw vaatwasser is niet zomaar een keukenapparaat; het is een essentiële metgezel voor een drukke en moderne levensstijl. Met zijn royale capaciteit, milieuvriendelijk watergebruik en diverse programma-opties, levert deze vaatwasser niet alleen schone vaat op, maar ook gemak en efficiëntie in je dagelijkse routine. Ervaar het comfort van een goed uitgeruste keuken met deze prachtige inbouw vaatwasser. Bestel vandaag nog en geniet van een ongekende vaatwaservaring!

EAN: N/A Categorieën: ,

Beschrijving

 

Merk Frilec
Conditie Nieuw
Kleur rvs
Bezorgen Gratis
Soort Vaatwasser
Montage Inbouw

 

Extra informatie

Gewicht 9 kg
Merk

Frilec

Kleur

RVS

Totale afmetingen

598 B x 570 D x 860 H

Spanning

220v

Geluidsniveau

47db

Water verbruik

12 L

Wasresultaat

A

Aantal programma's

5

Model

STUTTGART9513XL

BEL ONS