fbpx

Vaatwasser klein volledig geintegreerd 45 cm
Vaatwasser klein volledig geintegreerd 45 cm Vaatwasser klein volledig geintegreerd 45 cm open Vaatwasser klein volledig geintegreerd 45 cm dicht Vaatwasser klein volledig geintegreerd 45 cm afmetingen Vaatwasser klein volledig geintegreerd 45 cm energie Keukenschuur levering apparatuur

Vaatwasser klein volledig geintegreerd 45 cm STUTTGART4510 – Frilec

549,00 incl. btw

Frilec Smalle Inbouw Vaatwasser: Efficiëntie in Compact Formaat

Ontdek de perfecte oplossing voor een compacte keukenruimte of een kleiner huishouden met de Frilec inbouw vaatwasser. Met een breedte van slechts 45 cm weet deze vaatwasser slim om te gaan met ruimte, zonder in te leveren op capaciteit en functionaliteit.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Ruimte-efficiëntie: Deze smalle vaatwasser bewijst dat grootse prestaties niet altijd veel ruimte nodig hebben. Met plaats voor maar liefst 10 couverts is dit een slimme keuze voor ruimtebesparing.
  • Waterbesparing: Dankzij geavanceerde technologieën verbruikt deze vaatwasser slechts 11 liter water per vaatbeurt, waardoor je niet alleen tijd maar ook op waterkosten bespaart.
  • Milieubewust: Met het ECO programma draagt deze vaatwasser bij aan een duurzamere levensstijl door energie en waterverbruik te minimaliseren zonder in te leveren op reinigingskracht.
  • Programma Diversiteit: Naast het ECO-programma biedt deze vaatwasser 5 vooraf ingestelde programma’s, variërend van intensief tot snelwassen. Hiermee pas je de vaatcyclus eenvoudig aan op je behoeften.
  • Timer Functionaliteit: De toevoeging van een timer stelt je in staat om de vaatwasser te laten draaien op het meest geschikte moment, waardoor je het energieverbruik efficiënt kunt plannen.

Met de Frilec smalle inbouw vaatwasser haal je niet alleen een ruimtebesparend apparaat in huis, maar ook een apparaat dat zichzelf bewijst in termen van efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ontdek de voordelen van een geavanceerde vaatwasser die perfect past bij de moderne levensstijl.

EAN: N/A Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

 

Merk Frilec
Conditie Nieuw
Kleur rvs
Bezorgen Gratis
Soort Vaatwasser
Montage Inbouw

 

Extra informatie

Gewicht 9 kg
Merk

Frilec

Kleur

RVS

Totale afmetingen

450 B x 550 D x 820 H

Spanning

220v

Geluidsniveau

49db

Water verbruik

11 L

Wasresultaat

A

Aantal programma's

5

Model

STUTTGART4510

BEL ONS