fbpx

Wiggo gasfornuis
Wiggo gasfornuis 124x96 1200x565 1200x666 73x155 1200x1033 945x1200 1200x781

Gasfornuis Wiggo zwart

699,00 incl. btw

 

 

Ervaar de Passie weer in de keuken, kies de kleur dat bij uw keuken past en geniet van de heerlijke gerechten bereid op een Wiggo gasfornuis. Met 5 kookzones, een uitmuntende wok pit in het midden, en toch genoeg ruimte voor de soep en de sausjes die samen bereid kunnen worden. De heerlijke ovengerechten in het electrisch ovengedeelte, wachten duurt met deze oven maar heel kort.

Functioneel ontwerp
Het duurzaam en tijdloos ontwerp mag er weer zijn en uw keuken laten schijnen, de kostbare materialen en de kwalitatieve afwerking zorgen voor het kookplezier. Alle gasfornuizen van Wiggo zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

5-pits kookplaat
De driedubbele wokbrander van 3.200 W wordt de warmte perfect gelijkmatig verdeeld om zich aan te passen aan grote pannen. De 2 semi branders van 1700 W zorgen voor het dagelijkse kookwerk, de snelle brander van 2900 W natuurlijk om wat gas te geven en snel uw gerecht kunt bereiden. De extra gaspit van 1000 W is ideaal voor langzaam sudderen van bijvoorbeeld de sausen.

Gasveiligheid m.b.v. thermokoppel
Dankzij de thermokoppel beveiliging wordt de gastoevoer afgesloten zodra de vlam uit is: geen vlam is geen gas.

Eenvoudige reiniging
De oven (Netto 110 liter) is aan de binnenzijde geëmailleerd voor eenvoudige reiniging, daarnaast is het uitneembare ovendeur erg ideaal voor de echte hygiëne bewaarder.

Oven

De Multifunctionele oven is voorzien van 7 ovensystemen: Boven- en onderwarmte , Onderwarmte , Hetelucht, Circulatie grillen (turbo), Boven- en onderwarmte met circulatie (turbo), Onderwarmte met circulatie (turbo)
Bereiden van gebraden vlees, gevogelte, wild, pizza’s, taarten en cakes is nooit zo makkelijk geweest.


Bezorgkosten voor apparaten tot 22 kg zijn 20,- euro extra, boven de 22 kg verzoeken wij het apparaat bij ons op te halen of in overeenstemming het apparaat alsnog op te laten sturen. 


Wij zijn ook op Facebook te vinden, hier plaatsen wij filmpjes van de verschillende keukens.

Wij zijn gevestigd aan de Gastelseweg 185 in Roosendaal en geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00u tot 17:00u. Buiten deze tijden is een bezoek op afspraak mogelijk. Wij kunnen ook bezorgen.

Met vriendelijke groeten,
De Keukenschuur

EAN: N/A Categorieën: ,

Beschrijving

 

Merk Wiggo
Conditie Nieuw
Kleur Zwart
Bezorgen 20,-
Soort Vrijstaand

 

Extra informatie

Gewicht 65 kg
Call Now ButtonBEL ONS