fbpx

candy 1
candy 1 candy 2 candy 3

CANDY WATCH & TOUCH: EEN OVEN ZOALS U NOG NOOIT HEEFT GEZIEN

899,00 incl. btw

 

 

De Candy Watch & Touch oven is een compleet vernieuwde uitvoering van de oven zoals u deze gewend bent. Deze ovendeur bestaat namelijk uit een touchscreen, waarmee u nog beter en handiger de lekkerste recepten bereidt in de oven

Hoogtepunten:

  • De innovatieve Watch & Touch oven is de keuken game changer. Het is de oven met all-touch full screen deur, geïntegreerde HD videocamera, exclusieve video recepten en 4 verschillende kookmodi.
  • Deze oven biedt uitstekende prestaties dankzij de 78-l maxi kookkamer en de multifunctionele keuken voor uniforme resultaten, zelfs op twee of meer niveaus.
  • Dankzij connectiviteit u ook direct vanaf uw apparaat met een simpele druk op de knop eten bereiden en genieten met een simpele druk op de knop, met de Candy-app via Wi-Fi, altijd en overal.
Afmetingen grootte, minimaal 590 mm / 560 mm / 560 mm
breedte minimaal 590 mm
Geïntegreerd reinigingssysteem pyrolytisch
Snelle verwarming Nee
Grill, functie Ja
Hete luchtfunctie Ja
Bovenste/onderste warmte Ja
Bedieningslampje Ja
Materiaal van de deur 3-voudige glazen ovendeur en roestvrij staal
Verwijderingssysteem 1-voudige telescopische extensie
Besturingselementen Full-touch bediening op de ovendeur. 4 Functionele modaliteiten: Handmatige bediening, gepersonaliseerde programma’s, voorgestelde programma’s, Video recepten voor recooking.
Restwarmte-indicator Nee
Kleur Rvs
Modi Ontdooien, Grill, Boven-lager warmte, 3E hete lucht hete lucht grill, circulerende lucht grill, onder hitte, pizza programma, Cooklight

Bezorgkosten voor apparaten tot 22 kg zijn 20,- euro extra, boven de 22 kg verzoeken wij het apparaat bij ons op te halen of in overeenstemming het apparaat alsnog op te laten sturen. Dit kan tijdens lockdown door middel van een afspraak gedaan worden. Retour zenden is voor eigen rekening en dient binnen 14 dagen gedaan te worden. 


Wij zijn ook op Facebook te vinden, hier plaatsen wij filmpjes van de verschillende keukens.

Wij zijn gevestigd aan de Rijksweg-Noord 28 in Zegge en geopend van woensdag t/m zaterdag van 10:00u tot 17:00u. Buiten deze tijden is een bezoek op afspraak mogelijk. Wij kunnen ook bezorgen.

Helaas kunnen wij u de komende weken niet persoonlijk te woord staan en ontvangen in onze showroom.

Wij blijven op onze openingstijden telefonisch bereikbaar: 06 15016719 en uiteraard kunt u ons mailen info@keukenschuur.com

Indien u toch geholpen wilt worden met een tekening of offerte voor een keuken of apparatuur, kunt u contact met ons opnemen over de mogelijkheden, offertes en tekeningen kunnen wij u per e-mail doen toekomen.

Onze expeditie en servicemedewerkers blijven werkzaam met in acht nemen van de Covid regels, volgens de RIVM.

Met vriendelijke groeten,
De Keukenschuur

EAN: N/A Categorie:

Beschrijving

 

Merk Candy
Conditie Nieuw
Kleur RVS
Bezorgen NOTK
Soort Inbouw
Gewicht 43 kg

 

Extra informatie

Gewicht 43 kg
Call Now ButtonBEL ONS