fbpx

Blokschouw afzuigkap 800 m3 druktoetsen DRESDEN678FKH-3 - Frilec
Blokschouw afzuigkap 800 m3 druktoetsen DRESDEN678FKH-3 - Frilec Blokschouw afzuigkap 800 m3 druktoetsen DRESDEN678FKH-3 - Frilec zijkant Blokschouw afzuigkap 800 m3 druktoetsen DRESDEN678FKH-3 - Frilec Blokschouw afzuigkap 800 m3 druktoetsen DRESDEN678FKH-3 - Frilec afmetingen Blokschouw afzuigkap 800 m3 druktoetsen DRESDEN678FKH-3 - Frilec energielabel Keukenschuur levering apparatuur

Blokschouw afzuigkap 800 m3 druktoetsen DRESDEN678FKH-3 – Frilec

359,00 incl. btw

De Frilec DRESDEN678FKH-3 Blokschouw Afzuigkap: Krachtige Ventilatie, Flexibele Bediening en Stijlvol Ontwerp

De Frilec DRESDEN678FKH-3 blokschouw afzuigkap is de ultieme keuze voor een frisse en stijlvolle keukenomgeving. Met een indrukwekkende 800 m³ afzuigventilator, twee wasbare aluminium vetfilters en een inwendig ventilatiegat, biedt deze afzuigkap niet alleen krachtige ventilatie, maar ook handige functies voor een moeiteloze kookervaring.

Belangrijkste Kenmerken voor een Schone en Stijlvolle Keuken:

  • Krachtige Afzuiging: Met een 800 m³ afzuigventilator zuivert deze afzuigkap snel en efficiënt de lucht in je keuken, zodat kookgeuren en dampen geen kans krijgen om zich op te stapelen.
  • Verstelbare Schoorsteen: De hoogte van de schoorsteen kan worden aangepast van 60 cm tot 114 cm, zodat de afzuigkap perfect bij jouw keuken past.
  • Handige Bediening: De vijf druktoetsen maken het gemakkelijk om de afzuigkap naar wens te bedienen, en met de meegeleverde lampen wordt het kookgebied eronder prachtig verlicht.
  • Recirculatie-Opties: Deze afzuigkap is geschikt voor recirculatie met zowel een koolstoffilter als een plasmafilter, waardoor je de lucht in je keuken op een effectieve manier kunt zuiveren.
  • Stijlvol Ontwerp: Het inox kleurige ontwerp van deze blokschouw afzuigkap voegt een vleugje moderne elegantie toe aan je keuken.
  • Compleet Geleverd: De afzuigkap wordt geleverd met een MD2 filter voor direct gebruik en biedt optioneel een koolstoffilter (MD2-DRESDEN678FKH-3) voor nog effectievere luchtzuivering.

De Frilec DRESDEN678FKH-3 blokschouw afzuigkap is niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een stijlvolle aanvulling op je keuken. Met zijn krachtige afzuiging, flexibele bedieningsopties en esthetisch aantrekkelijke ontwerp, zorgt deze afzuigkap voor een schone, frisse en stijlvolle kookomgeving. Bestel vandaag nog en transformeer je keuken met de kracht en stijl van deze prachtige blokschouw afzuigkap.

EAN: N/A Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

 

Merk Frilec
Conditie Nieuw
Kleur RVS
Bezorgen Gratis
Soort Afzuigkap
Montage Blokschouw

 

Extra informatie

Gewicht 9 kg
Merk

Frilec

Kleur

RVS

Totale afmetingen

598 B x 500 D x 565 H

Uitgang afzuigapparaat (doorsnede)

120 mm

Verbruik per jaar

57 kWh/jaar

Energieklasse

A

Geluidsniveau

67dB

Model

DRESDEN678FKH-3

BEL ONS