“Een persoonlijke aanpak is voor ons essentieel. Niet alleen een goede relatie met onze klanten is belangrijk, maar vooral het voorzien van hoogwaardige producten en het voorzien van de beste service en advies”

 


Welkom bij de Keukenschuur, waar wij de liefde voor ondernemerschap en keukenverkoop combineren. Als vader-zoon duo Elco en Tom zijn wij begonnen in een kleine schuur met een paar showroomkeukens. Maar door ons harde werk en toewijding groeide de Keukenschuur met succes.

We verhuisden naar een grotere loods en begonnen met het ontwerpen van onze eigen keukens. Onze passie voor het vak en het luisteren naar onze klanten zorgt ervoor dat we altijd de perfecte keuken voor hen vinden.

Nu hebben we een volwaardige showroom met maar liefst 40 opgestelde keukens. Maar onze reis is niet alleen over het groeien van ons bedrijf, het gaat ook over het bieden van de beste service en kwaliteit aan onze klanten en het geven van persoonlijke aandacht. Bij de Keukenschuur vindt u geen harde verkoop, maar een persoonlijke en prettige ervaring.

Kom eens bij ons langs en laat ons uw dromen en wensen voor uw keuken waarmaken.