Je hoeft niet op de millimeter nauwkeurig alles afgemeten te hebben, wij doen te allen tijde een nameting voordat wij de keuken bestellen. Wel vragen wij je om de keuken zelf op te meten voordat je bij ons langs komt. Op deze manier weten wij wat er mogelijk is in de ruimte die jij beschikbaar hebt en kunnen wij jou een goed beeld geven over het eindresultaat. Hieronder geven wij je tips zodat jij klaar bent om je keuken samen met ons te ontwerpen.

  1. Meet je keuken: Kijk op je bouwtekening en geef deze maten door. Makkelijk is ook om deze tekening mee te nemen. Wanneer je geen tekening hebt kan je de bestaande ruimte of keuken opmeten en deze (globale) afmetingen doorgeven. Let hier vooral op bij de afmeting van het blad en de positie van de wasbak.
  2. Maak foto’s: van de ruimte voordat je naar je afspraak komt. Zo kunnen wij ook de kleur en soort vloer/wand verwerken in het ontwerp.
  3. Maak een afspraak: Maak via onderstaande button een afspraak om vrijblijvend jouw droomkeuken samen met ons te ontwerpen. Je zit nergens aan vast en kan hierna rustig bedenken of je deze specifieke keuken zo wilt bestellen.
Kosten voor een nieuwe keuken?

De kosten voor een nieuwe keuken hangt af van een hoop verschillende punten. Lees HIER wat jouw keuken zo duur of goedkoop maakt.

Wat kost een keuken ontwerpen?

Een keuken ontwerpen kost je helemaal niets extra’s. Lees HIER hoe wij te werk gaan als het gaat om een keuken ontwerpen.