fbpx


Waarom de keukenschuur?

  • Persoonlijk en eerlijk advies voor jouw droomkeuken
  • Meeste op maat keukens binnen 4 a 6 weken geleverd
  • 3D ontwerp van je nieuwe keuken
  • Een keuken binnen jouw budget
  • Officiële dealer van Nobilia keukens
  • Ruim aanbod van direct leverbare keukens
  • Keuken laten inbouwen door ons is mogelijk
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
Uitstekend
Gebaseerd op 51 recensies
Jolanda Buijs
Jolanda Buijs
2024-03-15
Niet alleen voor de aankoop een erg fijn en kwalitatief goed adres maar zeker ook voor de service achteraf. Wij zijn blij met onze keuken en raden een ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken aan om hier zeker een kijkje te gaan nemen. Mick & Jolanda Zegge
john Gimli
john Gimli
2024-03-12
Op de dag dat we een nieuwe keuken gingen uitzoeken, stapten we als eerste bij de Keukenschuur binnen. Daar werden we verwelkomd door Elco, na een open en eerlijk gesprek zijn we door de showroom gelopen, daar zagen we de keuken van onze dromen. We kregen advies om heel even op zijn zoon Tom te wachten, deze zou ons met de keuken helpen en direct een 3D impressie maken. Er waren geen onzin verhalen, maar wederom open en eerlijk advies. Dit gaf de doorslag en we bestelden de prachtige keuken. Tom is alles persoonlijk en vakkundig komen monteren en de aflevering was tot onze zeer grote tevredenheid. Buiten vakmensen zijn Tom en Elco begaan met hun klanten en ook nog erg aangename mensen in het algemeen. Ons advies is....kijk vooral bij de Keukenschuur het zal geen teleurstelling worden! Tom en Elco, super bedankt!!
Miranda Verbraak
Miranda Verbraak
2024-02-28
Ptachtig mooie keukens voor weinig
Jacco van Andel
Jacco van Andel
2024-02-03
Eind 2023 een prachtige keuken gekocht. Voor onze woning uit 1814. Niks recht of makkelijk. Maar geen probleem voor Tom. Vanaf het eerste contact in de winkel een heerlijke ongedwongen sfeer. Voordat we thuis waren hadden Tom en Elco al een ontwerp opgestuurd. Die 6 weken later stond te shinen in onze keuken. Mensen dit is echt een aanrader. Zoek niet verder.
Lee Van Delft
Lee Van Delft
2023-12-04
Dit jaar via via bij de Keukenschuur uitgekomen. Scherpe prijzen voor prachtige keukens en er werd goed meegedacht met alles. Bij de levering bleek een stukje blad en een paneel beschadigd te zijn. Deze werden kosteloos vervangen. Goede service en vriendelijk personeel.
Marieke Van Lierop
Marieke Van Lierop
2023-12-01
Hele mooie keuken voor een super nette prijs! Vader en zoon denken met je mee en zijn erg behulpzaam. Bij mijn levering bleek er een kleine beschadiging aan blad doordat deze niet in de lift paste en met de trap 5 hoog moest. Dit is meteen keurig opgelost! 5 sterren zeker verdiend! Marieke
Israfil Baysal
Israfil Baysal
2023-11-24
Tom heeft bij mij een aanvulling geplaatst op mijn bestaande keuken en alles is prachtig geworden. Top zaak, ik raad iedereen aan om hier te kopen!
dennis van gijn
dennis van gijn
2023-10-28
Hele goede ervaring. Zowel met de verkoop als met het plaatsen van de keuken. Tom is geen snelle praatjes verkoper maar heeft werkvloer ervaring en plaatst ook zelf de keuken. Alles was aanwezig en geen problemen met nalevering of iets dergelijks. Onze kookplaat bleek na het uitpakken kapot enorm balen maar Tom regelde het direct. Echt dikke pluim voor deze vakmensen. Bedankt voor de prettige samenwerking.
Dirk de Groot
Dirk de Groot
2023-10-27
Bij mijn zoektocht naar een nieuwe keuken in mijn te renoveren huis kwam ik bij de Keukenschuur terecht en daar hadden ze de keuken die ik zocht. Ik ben daar geweldig geholpen door Tom, hij nam alle tijd, gaf goede adviezen en nadien was er een goede en snelle communicatie. Het eindresultaat is prachtig en helemaal naar wens! Bedankt Tom!
ed Raket
ed Raket
2023-10-20
Na 10 keukenzaken te hebben bezocht als laatste de keukenschuur bezocht. Hadden we dat maar eerder gedaan(had veel tijd gescheeld) Keuken gevonden die we zochten en voor een hele nette prijs. Zeer snelle levering en montage door Tom en alles zoals wij wilden. Top familiebedrijf
BEL ONS